Over ons

Wij zoeken dagelijks naar de beste deals voor jou. Zodat jij over de gaafste spullen kan beschikken

Wij vonden alles te duur

Het begon in 2017

2 jaar geleden wilden wij allemaal gave spullen kopen, maar ja dat kostte zoveel geld. Op dat moment besloten wij dat het ook anders kon. Wij zijn gaan zoeken naar leveranciers die goede en niet te dure alternatieven konden leveren.

Wat je vindt moet je delen

En in 2019 deden wij dat

Nadat wij zelf heel veel leuke spulletjes hadden gekocht, werd het tijd om te delen.En dat doen wij nu met jou. Via onze webshop kan jij ook goede en voordelige alternatieven kopen voor de dure merk spullen.

Maar dat was niet genoeg

We’re just getting started

Nu we onze favoriete spullen online hebben staan, gaan wij verder. We zoeken dagelijks naar nieuwe deals of handige hulpjes om jouw leven nog gemakkelijker te maken zonder dat je er de hoofdprijs voor betaald. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Levering ging op zich nog redelijk snel. Je hebt wel leuke spullen voor een goede prijs. De klantenservice staat altijd voor je klaar
Gerard Hendriks
Klazienaveen
Geweldige oordopjes gekocht voor een fractie van de prijs van de grote merken. Je ziet bijna geen verschil! Geluidskwaliteit is goed. En dat je even moet wachten is geen probleem
Jean Suijkerbuik
Leuven

In the press

BTW id: NL001754024B25

KVK: 74693204

Gratis verzending

Bij al jouw bestellingen

14 dagen retouren

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Garantie

Uiteraard hebben onze artikelen 2 jaar garantie

100% Veilig betalen

iDeal/Paypal/Bancontact/ Creditcard/Klarna